Sytilbehør til industri

Din leverandør af sytilbehør

Én leverandør af sytilbehør

Her kan i få et indblik i vores sortiment af sytilbehør fra verdenskendte brands til syindustrien og tilhørende. Vores sortiment ændrer sig løbende for at følge med tidens trends, og det har over tiden udvidet sig betragteligt, så vi i dag har mange tusinde artikler, for at kunne dække alle vore kunders behov.

Vores erfaring

Vi kan også hjælpe jer

Garngården har i over 70 år været leverandør til syindustrien, og dette har givet os en bred erfaring og et stærkt netværk. Vores netværk omfatter blandt andet stærke leverandører og distributionskanaler hvilket bevirker, at vi kan levere nærmest alt i sytilbehør – og hvor som helst. Vores erfaring har også givet os en dybdegående know-how som gør at vi kan assistere vores kunder i valget af det rette produkt, både med hensyn til formålet og det tekniske. Kontakt os gerne hvis I er i tvivl eller har spørgsmål.

Kontakt os

Vores introduktion her på siden er ikke udtømmende, da vi foretrækker at have direkte kontakt med jer – hvad enten i er kunder, potentielle kunder, samarbejdspartnere eller blot interesserede. På denne måde kan vi bedst hjælpe med at få løst jeres problemstilling eller forespørgsel, med det mest optimale resultat til følge.