Meida mellemfoer

Fordelen ved MEIDA mellemfoer

MEIDA er et tyndt og elegant mellemfoer til isolering af tøj eller andre varmeisolerende applikationer. Mellemfoeret er både ekstremt åndbart, har en høj isoleringsevne og en windbreaker effekt. Dette gør at man let holder varmen, men uden at få den svedende fornemmelse, som andre isoleringsmaterialer giver.

MEIDA mellemfoer fremstilles i mange forskellige varianter og tykkelser, og dette gør, at det kan bruges til mange forskellige applikationer. MEIDA bruges således både som isolering i termoundertøj (testet på Grønland), handsker, støvler, regntøj, modetøj og uldfrakker. Men ligeledes også i madrasser, overlevelsesdragter, redningsudstyr, blodforsynings-forbedrende applikationer og meget andet. De kan læse mere om de forskellige varianter nedenfor.

Meida gives warmth everywhere - skeeing, dress clothing, Thermo clothes and much more
MEIDA Original
er vores regulære mellemfoer, og kan bruges i langt de fleste applikationer, hvor varmeisolering er ønsket. Mellemfoeret kan hjælpe slutbrugeren med at holde varmen selv i køligt blæsevejr, hvor det er anvendt i pænt, tyndt tøj.

De kan eksempelvis se i denne video, hvilken effekt MEIDA har på blæst, når det placeres i en uldfrakke som ellers ikke er vindtæt.
Se video Skjul video
Waterproof and breathable - The effect of Meida Dry

Effekten af Meida Dry

MEIDA Dry
er vores vandtætte variant, og kan anbefales til alle applikationer hvor der ønskes vandtæthed og varmeisolering samtidig med, at det skal være åndbart. Dette mellemfoer kan, ligesom originalen, hjælpe med at holde slutbrugeren varm, men også selv i regnvejr, da Dry’en er fuldstændigt vandtæt.

De kan i nedenstående video se en test af, hvordan MEIDA Dry både er vandtæt og åndbar på samme tid.
Se video Skjul video
MEIDA Ceramic
er vores unikke mellemfoer som indeholder keramiske fibre. Keramiske fibre har den unikke egenskab at de reflekterer langbølgede infrarøde stråler (på engelsk “far infrared rays”, også forkortet som “FIR”) som et resultat af den termiske energi vores egen krop afgiver. Når kroppen afgiver termisk energi bliver de keramiske fibre stimuleret og omdanner dette til langbølgede infrarøde stråler som reflekteres tilbage til kroppen. De langbølgede infrarøde stråler kommer i kontakt med proteiner, kollagener og fedt i kroppen, hvor de kan stimulere mikrovibrationer og en øget temperatur i vævet. Dette kan medføre forbedret blodgennemstrømning og mirkocirkulation hos brugeren, og kan derved både have helbredende- og performanceforbedrende effekter. Langbølgede infrarøde stråler er termiske og en naturlig del af solens stråler – og er helt uskadelige.
Flere informationer og hvad MEIDA Ceramic kan bruges til (engelsk)
MEIDA Clima
er vores unikke vattering som har den egenskab, at den virker kølende når der bliver varmt. MEIDA Clima indeholder helt specielle fibre som bliver aktiveret af varme, og har den funktion at de absorberer energien fra varmen og komprimerer den, hvilket giver en kølende effekt for vedkommende som bruger MEIDA Clima. Denne egenskab bliver kun aktiveret af varme, hvilket gør at vatteringen også virker isolerende ved lavere temperaturer: altså virker denne unikke vattering både isolerende når det er koldt, og kølende når det er varmt.

Alle varianter af MEIDA er Oekotex-certificeret, hvilket betyder at de ikke indeholder skadelige stoffer.